'Reunion'

Kvällen igår spenderades med Sara, Ellen och Olivia. Olivia, som jag inte har sett sedan studenten (!), var hemma i Jönköping för hon har lov från huvudstaden.
Sara föreslog pizza (rollerna är helt utbytta!), och jag tackade nej (tro det eller ej) utan tog en sallad istället, medans de andra satt och svullade i sig kebabpizza och pommes! 'Middagen' var mycket trevlig, och dagens kom när Ellen försökte komma på ordet för dom djuren som går på vattenytan, och Olivia säger trollslända. Hm..

Efter maten blev det storytelling och sedan tog vi fram Saras filmväska med si sådär 500 filmer, och efter mycket om och men hittade vi Grease. Bra film faktiskt, som man inte sett på så sjukt länge. Det var i alla fall en riktigt lyckad kväll, som får göras om till julen när alla är hemma igen!


Who Says

EPIC.



Helgen

Denna helgen har handlat mest om musik. I fredags blev det inte så mycket rep alls, eftersom Jeppe skulle på Mustasch. Vi andra fortsatte ett tag ändå, och vi är grymma. Sen åkte vi till Fredriks kusin där vi fick lite mat (mums!), och tittade på Idol. Om Oskar hade varit jury så hade ingen gått vidare. I går lagade jag mat till Oskar, vi hade inte setts bara vi sedan förra fredagen (!).
Vi gick bort och hyrde Seven Pounds, som tog en timme att komma in i men jag grät i slutet ändå för det var sorgligt. Den var faktiskt bra, men som sagt så fick man inget grepp om den förrens halva filmen hade gått.
Vi började även skriva en andra vers till en av våra egna låtar som bara haft första vers och refräng, men vi kom bara på två rader, så tillslut gav vi upp.

MEN, idag hade vi lite mer inspiration och skrev klart allt, och tog bort lite av det vi skrev igår. Jag har aldrig tagit sån tid på mig att skriva en text, men den blev bra också! Jag är sjukt nöjd, och Oskar är en otroligt bra gitarrist. Jag är avundsjuk.

GRATTIS MARLENE! :D

Ja, Marlene fyller år!

Oskar ska köpa ny gitarr idag (!!), och jag ska äntligen slinga håret. Det var ju ett tag sen.
Saras kommentar var dock bäst;
- Vad fin du är i håret, vad har du gjort med det?
- Eh, ingenting?
- Men det är mörkare under liksom..
- Det kallas utväxt.
- Det var fint!
HAHA :D

Sen är det rep!

Hur snygg är den dååå?


Jobb, jobb, jobb...

Har jobbat nu de här två senaste dagarna, och jag känner mig sjuk. Jag sliter som fan i Karl-Oskar (ja, jag undrar också hur många restauranger Elmia har), men som tur är så går tiden fort när man inte ens hinner ta upp mobilen. Idag började helt okej dock, Martin (som för övrigt är engelsman) gav mig första arbetsuppgiften idag, du kan gå och äta frukost om du vill! Ja tack. Sen sätter helvetet igång, men när det bara gäller fyra timmar (som räcker gott och väl), så klarar man sig. Fick veta tider till underleverantör-mässan med, så kan ställa in mig på det också! Skönt att få veta lite i förtid.

Försökte ju repa igår med, och man är då som ni förstår, inte JÄTTEpigg när man kommer hem från jobbet. Men lite fika på det så var man igång sen. Jag är så sjukt nöjd med våra egna låtar, har börjat fundera på text till andra versen av John Mayer-låten nu med, så den blir helt klar snart.
Jag älskar att spela i band.


Ge mig fredag.


Trottoaren

Det blev en bra dag igår. Vi alla, jag Oskar Philip Fredrik Gurre och Jeppe, träffades på 'Le Trottoir' vid halv åtta, eftersom Gurre varit så duktig och bokat bord. Man märkte att det inte var en ungdomsrestaurang men maten var god. I alla fall huvudrätten, som fick bli entrecote med pommes och bearnaisesås. Mums!

Vi tog taxi till Pipes of Scotland där jag smakade japansk öl, som faktiskt var ganska god. Jeppe snackade med polisen när dom var där för att hämta nån som förstört toan (?), och vi hade allmänt trevligt. Vid strax efter elva gick vi till Centrum, där vi satt och snackade resten av kvällen. Oskar drog upp mig och dansade bara för att det är så jävla tråkigt, och Gurre pratade med flickor. En trevlig kväll!

Ska göra mig iordning nu för ska träffa Sara om en stund. Var längesen man såg henne så det ska bli trevligt!

I'm dreaming of a white christmas

Kom precis hem från Arbetsförmedlingen, där jag var på information om Jobbgarantin. Väldigt informativt må jag säga. Det var riktigt onödigt, men är man tvungen så är man. Just bara att dom sa precis vad som stod i pappret man hade fått hem med posten, men jaja.

Ska strax äta lunch och göra mig iordning för att sedan träffa Oskar, vi ska upp till A6 hade vi tänkt. Vill gärna hitta något till fredag, eftersom vi ska ut och äta med alla. Dessutom köper jag aldrig kläder längre eftersom jag är fattig. Så någon gång förtjänar man det. Håll med mig bara!

Igår gjorde jag en Spotify-playlist med jullåtar. Jag blev lite på julhumör nämligen och satte på lite good old Beach Boys, Chris Rea, och självklart Bing Crosby's White Christmas, som tar en tillbaka till jularna i engelskaklassrummet med Kermit. Vilka minnen.
Kermit, som för övrigt är den enda ordentliga lärare som har lärt mig något i engelska, jag ville bara poängtera det. Han är bra han.




Vi försöker igen

Rubriken 'Snö!?' kanske passar bättre idag. Min haka var nere på andra våningen när jag tittade ut och fick se all snö. Jag som bara har mina Converse-skor, är glad att jag inte har några planer idag. I alla fall inga planer som involverar mig gå ute i snön. Det ser allt lite konstigt ut när bladen fortfarande är gröna och snön ligger på, det är nog inte ofta man ser det. Inte vad jag kan minnas.

Som jag kände på mig igår, så blev repet så sjukt jävla bra igår! Vi körde först igenom alla låtar till spelningen den 31a, sen började vi från grunden att lägga till och ändra detaljer på Svalan, en av våra egna låtar. Och vilken skillnad det blev! Oj oj.
Fick även höra om en fest den 18e december som vi förhoppningsvis får spela på. Vi kommer ha fullt upp i december, men det gör inte mig något! Det är underbart (:

I lördags var det snack om att gå ut med alla 6 på fredag, så igår bestämde vi det. Först mat på Trottoaren, som vi fick från Stora Hotellet-spelningen, sen utgång! Det ser vi fram emot (:




Snö!?

Ja tamejfan, det snöade idag. Jag minns inte riktigt när det började snöa förra året men inte var det så här tidigt, eller? Först fick jag lite julkänslor, sen blev jag deprimerad. Visst la sig snön aldrig på marken, men på Oskars bil gjorde den! Höstrusket är inte okej, och nu kommer det. Bitande kyla och grått, grått och mera grått. Det enda som är okej med hösten är när alla julförberedelser börjar. Kanske inte baka lussebullar och pepparkakor, men alla julsaker i affärerna! Oh ja, det tycker vi om.

Kom nyss hem från körningen, som gick bättre än förväntat. Peter satt och sjöng snappsvisor hela tiden, medans jag försökte fickparkera. Haha!

I eftermiddag blir det rep, och om jag är taggad idag! Oskar och jag kommer inte över diskussionen om ett liv där man kan leva på det man älskar att göra, och det har taggat mig som fan. Yeah baby, we were born to rock.



Tråkiga söndagar

Vad finns det att göra på söndagar? Nej just det, absolut ingenting. Funderade på att gå på bio men sen kom vi fram till att det inte fanns några som verkade bra. Dock så är Evan All Mighty på tv ikväll så jag kommer iallafall sitta bänkad.

Vad nere och tittade på Hallby Damers första hemmamatch, som inte gick särskilt bra. Men visst visste vi att ettan är en helt annan grej än tvåan. Jag blev i vilket fall som helst sjukt sugen på att spela, men sen får man tänka hur många gånger jag blivit trött på det, av olika anledningar.

Igår blev det fotboll och lövbiff, potatisklyftor och beanairsås (hm, stavning?) med Oskar och Gustaf, mycket trevlig kväll. Oskar klagade hela tiden på Lagerbäck som borde avgå, och sen idag när vi var på A6 så ser vi; 'Lagerbäck avgår efter fiaskot'. Så nu är han lycklig.

Ge mig musik.

En sorgens dag

Ja, titeln säger allt. Något som var tvunget att göras men tog emot att göra.

Nordic Rail

Att vakna upp så utmattad och trött som jag gjorde idag var ett riktigt jävla tag sen det hände sist. Dagen igår var fullbokad med körning och jobb. Och jobbet igår var 7 timmar rent slit. Det började med att jag kom vid fyra och blev inskickad till dit fördrinkarna skulle vara. (Det skulle vara någon fest för utställarna nämligen).

'Ställ upp de här 2 300 champagne-glas i trekanter i ordning av 16, 14, 12, 10, 8, 6, 4, 2, 1.' Sagt och gjort, och hade man inte problem med ryggen när man började, så har man det definitivt det nu. 'Bra, häll nu upp mousserande i de 2 300 glasen, det ska vara exakt lika mycket i alla, och SPILL INTE!' Sagt och gjort det med. Som tur var hade jag några som hjälpte mig, men det blev en hel del glas att ställa upp och fylla.

Efter fördrinkarna blev jag inskickad till hallen för att plocka i montrarna, tallrikar, glas och bestick. Jag hade så fruktansvärt ont i fötterna efter gårdagen så jag kunde knappt gå.
Jag satt nog ner i fem minuter under hela arbetspasset igår, då jag fick i mig den enda maten, en halv köttbullemacka. Hm, stressigt.

Så jag har kommit fram till att idag ska jag gå så lite som möjligt och ta det riktigt lugnt. Tur man inte ska jobba idag.

Black & White

Blev inringd till jobbet idag vid 10, och fick pallra mig upp så fort jag kunde. Inkastad i Black & White som jag inte jobbat i förr, och det går verkligen inte att jämföra med Clubben, som för övrigt är mycket trevligare. Sitter här med ont i fötterna nu och funderar på om man ska bort till Oskar och Gustaf, skriva lite musik och så. Repade igår, men det blev inte alls så mycket som kanske egentligen behövs, Jeppe tog nämligen körkort igår oh var sugen på att ta en runda med den nytvättade mustangen. Han får med all rätt cruisa barnarpsgatan haha!

Här kommer lite bra musik.

Gamla bloggen

Länk till gamla bloggen,
http://sofielundgren.blogspot.com/

i'm back

Som man kanske redan vet så har jag haft blogg innan, men tänkte ta tag i det nu lite, mest för att skriva av mig (eller om man har tråkigt^^ ). Så, here we go.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0