Respekt?

Vad fan ska man behöva göra för att få det man har rätt till? Det spelar ingen roll vad man säger, för det enda man får tillbaka är tomma löften och ständiga ursäkter. Jag är så jävla trött på det. Vad ska man behöva göra för att få någon respekt över huvud taget?

Men nu är det fredag och det gör mig så jävla lycklig! Det enda som är synd är vädret. Men trerätters väntar och mys till kvällen. Och jag tänker vara jävligt glad, för I won't let anything get me down.

The Hills

Alltså, mitt favoritprogram. Nya säsongen hade premiär i USA igår kväll, och den senaste tiden har det inte gått att tita på hela avsnitt för att jag är utanför USA. Men nu går det! Lycka!
Get ready for a whole new season, baby.


Helgen

Gick alldeles för fort. Igen. Hade en mycket trevlig kväll i fredags med Decent-nostalgi och ljuva stämmor. Något jag saknat så mycket, och jag rös nästan hela tiden. Shit.
HV tog guld och vi åkte ner till stan för att se kaoset. Tänk om Jönköping var så här vaket lite oftare.

Idag hittade Oskar massa nya kläder och även nya skor, vilket gör så att jag får beslutsångest. Jag hade tänkt köpa nya låga Converse, men kan inte bestämma mig om de ska vara vita eller navy blue. Hjälp!?
Fick även tag på linnet som var slutsålt på HMs hemsida! Trodde aldrig jag skulle få tag på det, men se.

Ge mig ännu mer värme.


Snart är det fredagsmys

Lycka!! Arbetsveckan är slut och med ett leende på läpparna satte jag mig i bilen och åkte hem. Ser fram emot en kväll med Ellen och Sara, det var alldeles för längesen!

Men nu, rep!

Förra veckans inköp.
Jag vet min mobilkamera tar inte de finaste färgbilderna!

Ångest

Måndagsångesten var inget som slipped past me (vad heter det på svenska?) Nej, den fanns där, hela dagen. Lisa och de andra jag spenderar mina dagar med kände den nog med. Kan det inte vara torsdag kväll redan nu?

Tänk att jag fick gå och lösa det där med jeansshortsen själv. Det gjorde jag. Så nu har jag ett par på mitt rum! Likaså en blommig schal och en blommig top. Jag har längtat så efter att köpa kläder, då jag blivit så snål när jag inte haft några pengar. Visserligen har jag inte mycket mer pengar nu heller, men lite kläder fick det bli ändå.

Kan inte någonting hända nu, jag vill veta. Jag vill ha ett datum, när väskorna ska vara packade. Men först är det John Mayer och Kiss med älsklingspojken som gäller. Mums!

NU, Two and a half men!

Besviken

Jag som har gått och spanat på ett par jeans shorts på hm hur länge som helst bestämde mig för att beställa dom nu. Så står det att de inte kommer levereras förrens mitten av juni! Det är ju nio veckor dit! Meeeen, varför ska allt vara så komplicerat!!?? VILL HA!

Hmph

'And you can stay away from the heat
But you can't stop my heartbeat.'

Idioter.

Onsdag

Idag tyckte vi på jobbet att vi förtjänade pizza till lunch, så vid två gick jag, Malin och Anna och hämtade 4 smarriga pizzor (Lisa skulle ju med ha) från Pinocchio. Eftersom en pizza går på säkert 2000 kalorier (jag räknar inte kalorier, och tacka fan för det), bestämde jag mig för att hem. Vad skönt! Bara uppför hela vägen, men det var skönt ändå. Väntar på träningsvärken i vaderna som kommer imorgon.

Jag har räknat ut att Decent skrev 24 låtar, och det fattas fortfarande några.

 1. Face the fact
 2. Miss you
 3. Sorry
 4. This moment is yours
 5. Loved by you
 6. Summer sunshine (aka sma sma)
 7. The end of the song
 8. A night to remember
 9. Unspoken
 10. Stay
 11. Out of words
 12. Fall for you
 13. Something about you
 14. Don't you worry
 15. In my shoes
 16. A singing fool
 17. Hello said Billy
 18. Lalala
 19. Make a difference
 20. Flesh & plastic
 21. Look my way
 22. When you left in December
 23. A cup of coffee and a magazine
 24. Rise & shine
Men jag ska komma på vilka som fattas. Det ska jag.

she's back

Jaha, så bra gick det uppehållet. Jag har blivit lite van att skriva av mig här nu, och därför när alla mina tankar satt fast i mitt huvud, insåg jag att kanske ska jag tömma mitt huvud här ändå, mest för mig själv. Det är ju alltid kul att se tillbaka på, vad man har gjort och så där.

Helgen har varit trevligare än många andra helger det senaste. I fredags åt Oskar och jag ute för att sen åka upp till Konserthuset och se Liverpool spela. Sen kan jag ju inte alla Beatles-låtar, men ganska många kände jag igen ändå! Tommy Nilsson gästsjöng några låtar också, tänk att jag har sett den äkta John Smith från Pocahontas.
Igår blev det Avatar på bio, som jag egentligen redan har sett, men inte i 3D. Det var riktigt coolt faktiskt, och filmen var lika bra som förra gången. Alltså riktigt sjukt jävla bra.

hello, goodbye

Jag tänkte att jag lägger ner bloggen ett tag tills jag börjar närma mig USA. Ciao!

RSS 2.0