KÖRKORT

Vilken jävla dag!
Jag tog KÖRKORT och fixat biljetter till John Mayer.
Så nu är jag lycklig (:

Måndag

Nu är det redan ny vecka, och jag sitter på körskolan nästan varje dag! Bra att man får lite mening med vardagarna iallafall, förutom att lära sig texter som jag egentligen inte orkar. Spelning är inbokad på fredag på Star Center, första spelningen för året, och det var mer än en månad sen vi spelade sist. Hela min familj är förkylda som sjutton, så jag hoppas verkligen att jag kan hålla mig frisk till fredag!

Eter att ha gjort kanske fem tester på körskolan så gick jag till Nya Musik och mötte upp Oskar, som skulle köpa en stämpedal. Han fick ett sjukt bra pris också, så sjukt att det kan skilja 400 kronor på samma vara på två olika ställen. Självklart skulle han hem och prova den, sen fick jag äntligen i mig lite mat. Hela eftermiddagen har vi tittat på film och i allmänhet slappat. Såg en Bourne Identity rip off, men den var bra ändå! Konstigt bara att fortsättningen inte finns någonstans! Nu ska jag hitta något att snaska på. Inte godis, inte fika. Men något.

'Stylingtips'

Jag hade tänkt att dela med mig av hur man får fint lockigt hår till kvällen när man ska ut och äta, som jag gjorde i lördags med min pojk. Försök följa det så mycket som möjligt.

1. Bada i klor.
2. Använd inte ditt vanliga shampoo och balsam, så att håret inte blir lent.
3. Blås inte håret när du är klar, utan låt det vara så blött som möjligt. (Rufsa inte håret i handduken, det sliter!)
4. Gå ut när det är svinkallt, minst -10.
5. Låt det blåsa. Mycket.
6. Vänta på bussen, åk buss, och gå hem från bussen utan att röra håret alltför mycket.
7. Låt håret verkligen se förjävligt ut när du kommer hem.
8. Blås håret väldigt, väldigt lite, endast där det fortfarande är som blötast. Det ska inte bli torrt.
9. Sov på håret. I ungefär två timmar.
10. Vakna, och voilá!

Nu var ju detta inte så seriöst, men tänk att när jag vaknade så var det fint! :O Chockad? Ja.
Haha!

Fika!

Idag, efter väldigt lite om och men, träffade jag Marlene! Helt spontant smsade hon och frågade och vi skulle träffas. Och givetvis tackar man inte nej till det. I vanliga fall brukar vi behöva planera månader i förväg, men detta gick väldigt smärtfritt. Vid tre träffades vi och begav oss till Bernard City, eftersom Anna jobbade där idag.
Det fanns för mycket att prata om! Livet, skolan, framtiden. Alla minnen. Oh vad kul det var! Vi bestämde att det inte ska dröja länge tills vi ses igen, och det ska jag faktiskt stå fast vid denna gången!

Mysdag

Igår utnyttjade jag min julklapp jag fick av Oskar. Vid nio var vi nere på gymmet på Atlantis Spa, och vandrade sedan vidare in till relaxen. När klockan slog elva fick jag min efterlängtade 50-minuters massage, och återgick senare till relaxen där min pojk väntade på mig. När vi var trötta på allt klor så åkte vi hem och däckade i sängen i två timmar, och gjorde oss sen iordning för att åka ner och äta på Jensens, mums!
Kvällen avslutades med Paul Blart: Mall Cop, som var sjukt kul.

Man får tacka älskling för allt mys denna dag (:

Utrensning

Mitt rum ser ut som kriget. Jag har länge varit trött på mitt rum och när Oskars rum fick en make over så ville jag med ha. Jag fyllde två stora svarta sopsäckar, och ändå såg jag ingen skillnad. Men nu möblerade jag om hela rummet, inget är på samma plats som det var innan. Gamla tv-bänken ska ut, och likaså skrivbordet. De står nu på de enda tomma ytorna utmed väggarna, but not for long! Jag får sätta igång imorgon att slänga, slänga och åter slänga. Jag vill ha så lite saker som möjligt, för att undvika att stöka ner. Jag är ju ganska bra på det.
Problemet är nu bara att jag inte hittar tvkanaltryckarn, och jag förstår inte vart den tagit vägen. Den kan ju ligga under de tre ton saker som ligger på golvet, men det känns inte så. We'll see.

Jag vill bara bort med allt skräp!

Myskväll

Oh, fredag blev en mysig dag tillslut. Oskar kom och hämtade mig runt fem, så åkte vi ner till Hemmakväll för att hyra film och lite godis. Baksmällan och Public Enemies blev det. Vi gosade ner oss i sängen framför Oskars nya tv, som för övrigt är riktigt bra. Filmerna var bra, fast Public Enemies var lite svår, man kom aldrig in i och förstod den förrens i slutet typ. Massa pang pang fast helt okej ändå. Baksmällan är ju dock rolig, fast jag tyckte inte kineskillen var rolig. Alls.
Men det gjorde inget, för att somna jämte min älskling var underbart. Är så svårt när han jobbar för då är han trött redan vid nio, medans jag lätt skulle kunna stanna uppe säkert tre timmar till. Men Oskar höll sig vaken till halv två, och jag är imponerad.

Idag ska jag följa med Oskar till Ikea, och köpa mer saker till hans rum. Det kommer bli så bra, och jag blir så bummed för mitt rum är för stort för att vara mysigt! Argh!

2009 var året...

- som började på det perfekta stället, scenen.
- jag officiellt blev medlem i Scandinavian Addiction.
- jag på riktigt började lyssna på John Mayer.
- med, den 17e januari, en av de otäckaste saker jag varit med om, men som lyckligtvis slutade bra.
- då tre ScA-medlemmar åkte till Italien och jag kände mig helt tom utan rep.
- jag fick min Oskar <3.
- Decent, som egentligen var nerlagt, spelade en sista gång tillsammans på någon Rosa Bandet-tillställning.
- jag faktiskt njöt av min sista tid i skolan, med mina favorit-flickor.
- projektfilmen Kulturama hit the big screens, eller i alla fall SP3G, efter mycket slit.
- jag slutade med handbollen.
- jag tog studenten.
- jag gjorde Cambridge-provet och klarade det.
- Philip gjorde lumpen, vilket satte mig i en situation där ordet frontman ofta kom upp.
- vi spelade på ett bröllop, och en vecka senare Stora Hotellets spegelsal.
- jag fick jobb på Sodexho.
- jag tillslut fick min efterlängtade utlandsresa.
- jag började längta till USA istället för England.
- jag fyllde 19.
- jag, tillsammans med Oskar, skrev en av de bästa låttexter jag någonsin skrivit.
- jag, under vintern, saknade Decent mer än någonsin, och verkligen uppskattade vad vi gjorde.
- jag saknade de människor jag hade runt mig varje dag i tre år.
- jag hade en väldigt mysig nyår med bra människor.
- som slutade på Gustavs balkong, med blicken mot den sprakande himlen.

Promenad i snön

Image and video hosting by TinyPic
Vägen bort...

Image and video hosting by TinyPic

Och vägen hem.


2010

Och då var det 2010. Året började på Gustavs balkong med utsikt över hela Jönköping och Huskvarna. Hade en mycket trevlig kväll med mycket trevligt folk! Så kul att träffa människor som man inte sett på så länge! MYCKET gott att äta med måste jag faktiskt även säga, det kan jag ta recept på Ellen, haha! Eftersom det var "så svårt att göra" som hon sa, men varför inte? ;)
I vilket fall som helst så var det en väldigt trevlig kväll, bara en sötnos som saknades, nämligen Oskar. Men Dancu kom med Oskar och hämtade mig sen så fick somna jämte hans sida ändå, så jag är nöjd!

Igår skulle jag och Oskar gå och hämta en efterlängtad pizza på Dalvik, då Oskar säger: Är det inte Marlene som sitter där inne?
Och det var det!! Har inte träffat henne på jättejättelänge så det var riktigt kul att träffa henne där! Helt oväntat! Måste MÅSTE träffa henne snart, det är så sorgligt efter att ha träffat en person varje dag i tre år och haft så sjukt kul med henne så ser man henne aldrig längre. Så synd!

RSS 2.0