over the moon

Har varit i studion det senaste, och fått klart i alla fall en låt. Mer kommer snart, men här är Spinnin Around så länge.

 

<object width="900" height="25"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OSonKEa6UQE&amp;hl=de_DE&amp;fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OSonKEa6UQE&amp;hl=de_DE&amp;fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="900" height="25"></embed></object><br />
<span style="font-size: x-small;">Drowning by Fiona Daniel</span><br />


I'm alive

Oh, vad jag älskar kvällar som dessa. Sommarkvällar. Grillat, piren, musik, eller studion. Det har mina dagar bestått av den senaste tiden. Och jobb så klart. Jobbar på flygplatsen, och jag gillart! Visst det är lite långtråkigt, men jag börjar lära mig nu. Jag är ju viktig i arbetet (uppenbarligen), det känns bra.

Träffade Emelie och Marlene förra veckan, mina älsklingsflickor! Skulle egentligen ses på fredag igen men andra planer fick skjuta upp det, förhoppningsvis bara till nästa vecka (:
Piren i lördags, efter att ha vart i studion hela dagen, med Amanda och Ingrid. Så förbannat trevligt! Bandet kom ner sen också, och planer på High Chapparral (som är tradition) smiddes.


RSS 2.0