Shutter Island

Åh, filmen hade kunnat vara så sjukt bra om den bara hade slutat som jag ville den skulle sluta! Den var bra ändå, men slutet förstörde det lite, för nu kan det vara på båda sätten om man tänker efter. Det är slutet man älskar att göra, men inte se. Det var lite synd. Måste dock ge credit till filmmusiken, kanske inte något man vanligtvis tänker på, men den passade riktigt bra.

Det känns att man har tappat en timme för jag är inte trött än men det borde jag vara! Imorgon väntar jobbet igen vid halv 10, men vad skönt det ska bli med påsk!

Sevärd!


Söndagsångest

Det har jag faktiskt ingen. Konstigt nog. Kanske kommer den senare. En vecka avklarad på jobbet, och vissa dagar är bättre och andra sämre. Men jag är glad ändå. Ikväll blir det Shutter Island, som alla säger olika om. Men jag tror den är bra, så vi får se!

carry me when I fall

Varför kan det inte vara den 30 mars och Oskar och jag sitter i bilen på väg till Köpenhamn för att se Mayer. Eller kanske 12 juni då Oskar och jag sitter på bussen på väg till Stockholm för att se Kiss. Jag behöver lite inspiration.
Jag vill bara skriva lite bra jävla musik!

today is a good day

Dagen på jobbet gick mycket bättre än igår. Allt det berodde på att vi idag ringde rekommendationer, och nästan alla jag ringde till var sugna! Jag är så trött nu och känner för att däcka på golvet med en kudde, hade säkert kunnat sova till imorgon. Man blir så trött i huvudet av att ständigt ringa, prata och sitta still. Ont i öronen får man också, av headsetet.
Nu är jag iallafall äntligen hemma och nu ska jag inte något förutom ta det lugnt.

Detta känns alltid bra, även om det händer lite för sällan.

Mot en ny slags måndag

Efter en mysig helg med bowling, utgång och en oavslutad National Treasure 2 är det dags att blicka framåt. Nämligen mot första dagen på mitt nya jobb. Har precis skrivit upp lite saker jag kan använda men ska fråga Lisa så att det är bra. Skönt att ha någon där man känner!
Jag jobbar alltså som besöksbokare/team leader, och har alltså lite mer ansvar, uppgifter och kommer börja tidigare och sluta senare. Men pengar till de fattiga! Det ska bli såå skönt med lite rutin. Äntligen.

Antagen

Mycket bra de senaste dagarna. Fick nyss ett samtal från CC där de sa att jag är antagen till programmet, och ska i början på nästa vecka få inloggningsuppgifter etc på posten! Det ser jag fram emot. Fick även tips om att göra en video, hjälp! Det får vi se hur det blir med det.
Det är fredag och jag börjar jobba på måndag, så denna helgen ska jag ta vara på.

jobb!

Vad lycklig jag är! Jag har fått jobb på Modellfotograferna! Fick ett samtal igår där personalchefen undrade om jag kunde komma idag och 'prata lite jobb'. Strax innan elva befann jag mig utanför modellfotograferna och var så jävla nervös. Men bra gick det. Tillräckligt bra!

Nu måste jag äta, har inte ätit på sex timmar!

hemlis

Jag är överraskad och nervös! Vi får se hur detta blir.

ny replokal

Vad trött jag är! Åkte hemifrån vid halv 11 idag och kom hem nyss. Hämtade Oskar på jobbet och vi åt lunch tillsammans, innan vi åkte till den nya replokalen. Fy fan vad grejer det var där när vi kom in, men efter en timme var det massa plats! I för sig låg det diskbänkar, hyllor och bord ute på marken, men ändå. Åkte även och riggade ner så det ska gå smidigt imorgon när vi ska flytta!

Ansökan är inlämnad, och jag väntar hela tiden på att bli antagen. Jag drömmer till och med om matchningar! I'm excited!

vårFor just a moment, it felt like spring.

oh, good old days

Det var konstigt att öppna dörren på peset, som jag så många gånger öppnat innan. Första förändringen såg jag så fort jag satte foten innanför dörren, sånna där automatiska dörrar. Även receptionen var färdigbyggd. Tänkte att här jag har gått i tre år med underbara människor. Bort till 108 och knackade. Nehe. Som tur var såg jag Nicklas borta vid geografisalen (113 så klart) och vandrade bortåt. Hej hej, det kändes konstigt att prata med honom igen. Inte alls likadant. Han hjälpte mig med det jag ville, alltså skrev i Personal Reference pappret. Mycket tid hade han inte heller, men sprang runt och letade efter ett lexikon ändå, eftersom pappret skulle fyllas i helst på engelska. Jag sa till honom att han är den bästa lärare jag någonsin haft. Han skrattade och sa; 'du säger säkert likadant när du ser Sonja sen'. Nehe du tack, det skulle jag aldrig göra!
Lyckorus och jag gick ut med ett leende på läpparna. Ja, för jag saknar skolan. Jag saknar Nicklas halv-virriga sätt att lära ut på, hans lektioner vad till och med roliga. Han borde få ett pris för bästa lärare.

Han sa HÄLSA TILL ALLA!, så det gör jag nu (:

sing it louder

Åh, vad jag älskar när repen går bra! Givetvis är någon alltid sen, idag var det Jespers tur. Ja, han var på gymmet och kom vid fyra. Tur att hans bror var hemma, annars hade vi fått stå ute i kylan!
Idag fanns verkligen känslan där, och vi bestämde oss för att bryta ner den nya låten för att polera de små detaljerna. Det är ju de små detaljerna som gör det, som pappa Rudolf sa. Låten blev 7 gånger bättre (just 7), och jag älskar att sjunga den. Kanske ligger den uppe på Myspacen snart, vem vet?
Jag känner för att spela gitarr, men mamma och pappa sover så det får vi vänta med tills imorgon.

Jag vet inte om jag vågar. Ena studen vill jag, nästa vill jag inte. Men jag ska.

another sunday

Och så var det söndag igen. Helgen har varit mycket trevlig, såg 1408 i fredags och jag satt och halvblundade hela filmen(!), fast den var inte så läskig som jag trodde den skulle vara. Ganska bra faktiskt när man tänker efter, unlike alla andra skräckisar som inte har någon handling.
I lördags var det Amandas 20års-fest eftersom hon fyllde i tisdags, grattis till henne igen! (: Träffade trevligt folk och hade allmänt trevligt, tills halv 1 då vi var tvugna att gå eftersom Oskar skulle köra hem Angelica och hennes två väninnor, som bodde mitt i ingenstans vilket gjorde att Oskar och jag var inte hemma förrens halv tre.
En riktig söndag har det varit idag, men är det söndag så är det.

former Decent

Eftersom Olivia har lov så fanns det inget annat val än att träffas. Alla fyra denna gången. Ingen musik tyvärr, men allt annat som ska finnas där var med.
Bruce Almighty, där finns potentialen. Fast det är mer än potential. Och Ellen vet det också.

Söta Olivia efter hon hade sovit!

Soool

Åh, vad jag har längtat efter den här dagen! Visst att det är snö ute men inte tänker man på det när det är blå himmel. När man blundar mot solen så vill man verkligen inte gå där ifrån. Mums!
Sitter och väntar på att Oskar ska hämta mig, han ska ner till Nya Musik/Musikbörsen och prata om sin gitarr som är lackskadad. Så då ska jag säga att eftersom jag följde med han så får han följa med mig till stan en stund! Haha!
Är sjukt sugen på ett randigt linne från HM, köpte ett blårandigt i lördags (och även en jacka!), men vill ha grårandigt med! Randigt är fiint! Och när det finns de gånger, även om dom är få, som man har pengar så varför inte?!

RSS 2.0