I'm you

"I’m you, only with a guitar and some songs that people can sing along to.

Promise. JM"


I brist på annat

Det är inte alltför ofta man drömmer om att man ska utplåna marsianerna, helt ensam. Speciellt inte när de ser ut ungefär som barbapappa. Hmm.


Sommar snart? snälla.


JM

Someday I'll fly
Someday I'll soar
Someday I'll be something much more
Cause I'm bigger than my body gives me credit for.

Marlene

Tänk vad en person kan göra. Få en att glömma alla problem i världen, och bara skratta och ha kul. Kom nyss hem från en fika och lite shopping på A6 med Marlene! Emelie skulle egentligen också varit med men hon kunde inte sen haha! Vad jag har saknat de tjejerna. Varenda dag i tre års tid sågs vi, och det var heeelt underbart.

Jag, Marlene, Emelie.


Musik

Vad jag älskar att skriva musik. Kom precis hem från Oskar och hans gitarrer och piano. En ny låt på g, en riktigt bra en.
Har varit ute och gått idag (var ute igår med), trevligare än man kan tro. Nu behöver jag dock mat och mys!

Confused

Alla dessa val man måste göra. Mista här för att vinna någon annanstans, eller riskera för att sedan förlora. Tankarna går runt runt i mitt huvud, och ju mer jag tänker på det, ju mer förvirrad blir jag. Jag kommer inte fram till något. Hur ska man kunna välja, när man inte vet hur det kommer bli. Hur ska man kunna gissa? Eller Jämföra?

Jag vill inte vara dyster. Förhoppningsvis får jag träffa Marlene någon dag framöver. Det var alldeles för längesen, igen! Hon gör mig glad (:
Emelie är i Barcelona. Jag vill också bara bort lite grann.

I vilket fall som helst så gick spelningen i lördags bra! Jag trodde jag skulle svimma på scen, efter att jag inte druckit något och stått på scen i en och en halv timme i sträck för att leverera. SPELA MER!! Lättare sagt än gjort. Men jag tog vara på stunden ändå, och jag är ändå nöjd med mitt performance, både sångmässigt (förutom när jag skrikit sönder min röst så jag inte kunde hålla tonen längre), och tiden mellan låtarna.

Thursday

Veckorna går snabbt, dagarna går sakta. I alla fall när man kan titta på klockan vilket håll man än vänder sig åt. Åkte och riggade ner efter jobbet och tillslut fick vi ihop scenen, ljuset och backdropen. Nu vill jag bara sova så det kan bli fredag! Ska ner en snabbis till stan imorgon innan jobbet och se om jag kan hitta något till spelningen på lördag. Men det är alltid så, att när man letar så hittar man inget. Godnatt!


Såg just lite first look av HMs höstkollektion, och jag vill vill vill ha denna!
Ser ut som nåt Lauren Conrad har (:

bild: fashionbitsandbobs


Two days

Ja, jag har räknat ner sedan jag sa upp mig. Och fredag är min sista dag. Det ska vi fira med pizza bestämde jag på jobbet igår.
Därför har jag varit duktig och inte ätit godis på hela veckan (!). Förutom någon kaka kanske..

Till helgen är det spelning, var sjukt länge sen sist, men på lördag smäller det. Det blir sista spelningen för mig, och jag vill göra den så jävla bra! Därför ska jag faktiskt sjunga upp för en gångs skull innan jag ställer mig på scen! Haha!

Ps. Detta inlägget var främst till Marlene ;)


KICK-ASS

SEVÄRD!!


RSS 2.0