Joe Bonamassa 22/10-10

I was blown away. Första timmen satt jag och mös med ett leende på läpparna, andra timmen var det ös som fan. Helt otroligt!
Oskar och jag åkte alltså till Göteborg fredag-lördag för hans födelsedagspresent, Joe Bonamassa på fredagkvällen. Jag har inte lyssnat alltför mycket på honom, men nu gör jag. Bland det bästa jag sett, lätt. Signerad poster är inte fel heller. Går upp på musikväggen.Allrams Höjdarpaket

Åh, vad jag minns när jag och Amanda satt och tittade på julkalendern 2004 i jackor och skor, för att sedan skynda oss ner till skolan. Vilken nostalgi det blev när vi tittade på det idag. Skudd, Lipton, Franke! Så lamt alltihopa, men så sjukt klockrent.
Efter lite mys och plattande av Amandas sju meter långa hår, blev det lunch på Jensens, mumma! Efter en trip till IKEA och lite ljusfyndande, bar det hemåt igen. Det känns så jävla bra rent ut sagt att träffa Amanda! Hon som har känt mig längst av alla, och jag tror vi är lika lika varandra nu som den tiden då vi sågs varje dag.

Detta behövs ibland, och idag var definitivt en sån dag (:

Från England, 8/11 -08. En av de bästa kvällarna i mitt liv.

Inuti.

Jag är vanligvis en sån som håller det mesta för mig själv, speciellt i sånna här sammanhang. Jag skulle nog aldrig verkligen skriva av mig eller prata av mig till någon som jag inte står nära. Men nu börjar jag bli trött på det. Tiden går alldeles för fort, och jag går knappt framåt, i alla fall så går det alldeles för sakta. Tålamodet börjar ta slut och jag behöver väldigt snart en förändring. Det jobbiga är bara när det inte ligger i ens egna händer.
Det finns inget mer jag kan göra, och ändå händer inget. Vad behövs egentligen?
Jag är trött på att inte veta vart jag är på väg.


Bara musik

Så var man hemma efter ytterligare ett rep. Åh, jag blir helt till mig, nya låten är så sjukt go. Ellen och jag satt och planerade precis hur videon skulle vara, och jag börjar få ett hum om vad jag vill att den ska handla om. Jag blir så taggad på att skriva nytt! Ny musik, ny text, ny melodi. Jag älskar det.
G la förslaget om en familjepizza om man nu skulle vara sugen (ifall någon nu inte skulle vara det?), så en fet kebabpizza blev det med extra allt. Och extra allt var det verkligen. Tror dom tog såshinken och hällde den över pizzan. Fick inte i mig så värst mycket, pizzan var ju trots allt 4cm hög så det kanske inte behövdes mer för att få i sig kalorier som räcker för hela veckan.

Dock så är det rep imorgon också, så kanske ska man lägga sig och se Sabrina och sen sova! GOD NATT.

Jonas. Från när vi repade hos Gurra vintern 2008.

Where the blue skies are

Tiden går, jag står stilla.

RSS 2.0