Moa Persson

Ibland träffar man rätt alltså. Denna tjejen tycker jag om!
Här har vi henne när hon kör modevisning med sina nya kläder, och imorgon ses vi för middag, bio, fika, ja något sånt kul i alla fall.
Synd hon bor liite för långt bort bara, men det löser vi!

 

SUPERsnygging ;)

Ricky Gervais Show

Även om jag har haft världens jävla sämsta dag idag, så gör Jonas mig på gott humör med denna videon. HAHA.


En söndagkväll

Och så var det söndag kväll igen. Helgen går alldeles för fort, veckorna går alldeles för sakta. Det har blivit mycket restaurang de senaste dagarna, i torsdags efter gymmet (ja, det gjorde ni inte va!?) åt jag och Janina på Panera Bread, i fredags blev det Cheesecake Factory (första gången!) med tjejerna och igår blev det TGIF med Moa, då jag åkte till Frederick för att träffa henne. Vi pratade om hemlängan, livet här och livet hemma, och blev allmänt djupa. Så sjukt skönt att få prata svenska för en gångs skull, och skönt att få prata med någon som förstår en.

I onsdags när Oskar och jag firade två år <3, så fick jag paket! Hemmakvällgodis, Schweizernöt och lypsyl (typ sex stycken!) samt ett litet brev från min kärlek. Igår fick jag paket från mamma och pappa, knäckebröd, polkamarabou, ferarribilar, punchpraliner, alla hjärtans dag-choklad och Ahlgrens bilar. Så nu har jag godis så det räcker, för ett tag i alla fall!
Får mig att längta hem mer än vanligt. Fan vad jag saknar alla småsaker där hemma.

Lamt inlägg, men ville skriva av mig lite bara. Här har ni For the first time med The Script.


New York

Jag vet att jag är sämst på att uppdatera, speciellt nu senaste veckan när det hänt så mycket också. I söndags bar det alltså av till New York med min värdmamma, värdbarn samt deras mormor, eftersom min värdpappa skulle till Tokyo. Tog tåget dit, och checkade in på the Marriott New York Marquis, som ligger mitt i Times Square. Alltså finns det ett mitten av Times Square, så var det där hotellet låg. Ganska coolt att sitta och äta och titta ner över allt ljus och vimmel. Vi kör en bildbomb på vad vi gjorde!

Utsikten från hotellrummet.Ellis IslandFrån Empire State BuildingWestminster dog show. Som en helt annan värld, helt sinnessjukt.Alla hjärtans dag-middagTimes Square.


but I know I love you

Jag vet inte mycket just nu, men jag vet att jag älskar dig så otroligt mycket.
Två år av kärlek <3


OREO Madness!

Äntligen fredag! Det har varit en lång vecka, med en del hemlängtan och mycket jobb. Vädret är idag dock hur fint som helst, och har hört att det ska bli upp emot 10+ på söndag! Lycka!
Vardagarna är väl mest likadana här, jag jobbar och sen går jag och lägger mig. Men i onsdags träffade jag Janina, och vi åkte till TGIF och åt. Tänkte ju bara äta lite snabbt och sen åka och titta på gym, men eftersom det var så billigt tog vi trerätters. Åh, vad gott det var. Oreos har ju blivit min hemliga kärlek här borta, och då tackar man ju inte nej till en Oreo Madness, efterrätten. Och det gjorde jag rätt i. Mums!

Janina vaknade dock upp sjuk igår, så hoppas hon inte hann smitta mig med den magsjuka som resten av hennes värdfamilj har. Vi planerar att äta lunch imorgon ändå, och förhoppningsvis bio med några andra tjejer ikväll!

Janina.

Bara för att.

En livs levande tvättbjörn!! Vi är ju i Virginia också, det kan mycket väl ha varit Pocahontas!


TGIF & Shenandoah Caverns

Känns som jag knappt sett huset den här helgen. I fredags kväll var det au pair-möte hos Katey, vår LCC. Bingo med priser stod på spel, och tillslut vann jag ett presentkort på Cold Stone, där jag inte har varit ännu! Ser ju GANSKA gott ut i alla fall. Efter mötet åkte vi till TGI Friday's i några timmar, sjukt trevligt.
Så gårdagen blev road trip till Shenandoah Caverns, självklart glömde jag kameran. Det var riktigt coolt i alla fall, dock efter 15 minuter hade man väl egentligen sett allt och behövde inte de sista 45 minuterna av touren. Filmkväll hos Lily's (för ovanlighetens skull). Katrin glömde sin väska på Subway också, så resan hem blev över en timme längre..!

Idag blir det lunch med Janina på Panera Bread, verkar vara en sjukt fräsh restaurang. Mums!

Janina med så jävla god cupcake från hennes värdmamma.

Ja, jag och Janina åt dom två som saknas..

TGIF


en månad

One month it is, baby! På ett sätt känns det som man varit här hur länge som helst, på ett annat förstår jag inte att tiden gått så fort. Denna tiden har för mig varit en inlärningstid, eftersom kulturchocken när jag först kom hit var så mycket värre än jag hade förväntat mig.
Janina skickade ett trevligt sms idag på morgonen och 'gratulerade' mig till en månad. Det har varit skönt att ha henne med mig från första början! Inte värre blir det av att ha henne tre hus härifrån heller. Tyvärr är jag sämst på att ta med mig kameran när jag åker någonstans, så några roliga bilder har det inte blivit heller. Har inte varit i DC än! Skandal. Men vi tänkte vänta tills det blir lite varmare så man inte fryser ihjäl, (även om det är så sjukt mycket skönare än hemma!)

Nu dock ska jag hoppa in i duschen eftersom det är au pair-möte ikväll. Woho, en fredag. Börjar inte förrens tolv (!), men vaknade vid sju ändå, bara för att. Får uppdatera lite mer efter ikväll!

RSS 2.0